Algemene actievoorwaarden

 1. Om mee te doen aan de #Fakecation actie volg je alle stappen op www.zonnebrillen.com/fakecation. Na het indienen van jouw foto maak je kans op een van de volgende prijzen:
  1. 2 x All inclusive Weekendje Weg namens Corendon.
  2. 1 x '1 paar sneakers naar keuze' van Cero Nine t.w.v. maximaal €220,-
  3. 2 x Dames Horloge naar keuze t.w.v. €109,95,-
  4. 1 x CharlyCares giftcard met een tegoed van 3 oppas sessies t.w.v. €50,- per sessie
  5. 3 x de ultieme sport outfit t.w.v. maximaal €100,- door Own-Wear.com
  6. 5 x Princess Dinner4All t.w.v. €109,-
  7. 4 x €250,- shop tegoed te besteden op zonnebrillen.com
 2. Deelnemen aan deze actie is gratis. Om mee te doen met de actie volg je de stappen op www.zonnebrillen.com/fakecation. Je maakt enkel kans op een van de prijzen wanneer je alle stappen op www.zonnebrillen.com/fakecation hebt gevolgd en je de gemaakte foto vanaf een openbaar Instagram account hebt gedeeld.
 3. Meedoen met #Fakecation kan van 11 november 2020 t/m 1 december 2020. Na 1 december 2020 zullen de winnaars binnen een week bekend worden gemaakt via het Instagram account (@zonnebrillencom) van Zonnebrillen.com.
 4. Met de deelname aan de #Fakecation actie geef je Zonnebrillen.com het recht om de naam van jouw Instagram account en gemaakte #Fakecation foto te tonen op www.zonnebrillen.com. Daarbij geef je Zonnebrillen.com ook het recht om contact met jou op te nemen via Instagram om te communiceren over eventuele gewonnen prijzen.
 5. De prijzen zullen, met enkele hieronder genoemde uitzonderingen, door zonnebrillen.com worden opgestuurd. Bij het winnen van een van de prijzen ga je akkoord dat jouw NAW gegevens met de partner die de prijs verschaft worden gedeeld, enkel met als doeleinde de gewonnen prijzen te kunnen versturen.
  1. Voor de prijs “4 x €250 shoptegoed van zonnebrillen.com” dient gekozen te worden in overleg met Zonnebrillen.com en is op basis van beschikbaarheid. Het tegoed moet in 1 keer besteed worden, er blijft geen restand over.
  2. De prijs '2 x Dames Horloge naar keuze t.w.v. €109.95,-' zal verstuurd worden door Cluse. Na bekend maken van de winnaars brengt team Zonnebrillen.com je per e-mail in contact met Cluse waarna je je horloge kan uitkiezen. Je kunt kiezen uit alle dames horloges t.w.v. €109,95 die op dat moment op voorraadz ijn, uitgezonderd van de "Féroce Petite Gold Colour by Iris Mittenaere".
 6. Jongeren onder de 18 jaar hebben schriftelijke toestemming van een ouder/verzorger nodig bij het meedoen aan de #Fakecation actie.
 7. Gewonnen prijzen zijn niet overdraagbaar.
 8. Gewonnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, tegoed of een kortingsbedrag.

Actievoorwaarden

 1. Voorwaarden Corendon Village Hotel Amsterdam
  1. Het gewonnen weekend weg is inclusief:
   • 3 dagen (2 nachten) verblijf in het Corendon Village Hotel Amsterdam o.b.v. All Inclusive voor 2 personen
   • Spa & Fitness
   • Bioscoop
   • Gameland
   • Boeing 747 rondleiding
 1. Aanvullende voorwaarden in verband met reizen
  1. Het weekendje weg moet plaatsvinden vóór 31 mei 2021;
  2. De datum van het weekendje weg is in overleg met Corendon Village Hotel Amsterdam en op basis van (actie)beschikbaarheid;
  3. Vertrek in schoolvakanties en rond feestdagen is uitgesloten;
  4. Corendon Village Hotel Amsterdam behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de reisovereenkomst ongeacht de reden;
  5. Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten, ook niet wanneer winnaars al een bestaande boeking bij Corendon Village Hotel Amsterdam hebben vastgelegd